Meet & More in teken van verbinding

RAALTE – De Raalter Uitdaging houdt op woensdag 29 september een Meet & More. Tijdens deze bijeenkomst krijgen alle verenigingen en stichtingen in de gemeente Raalte de mogelijkheid om kort hun doelen toe te lichten. De avond staat in het teken van leggen van verbindingen en het bouwen van bruggen. Wat zijn de gezamenlijke mogelijkheden en kansen? Welke behoeftes zijn er? Welke zorgen bestaan er? Het doel is om elkaar verder te helpen. De Meet & More duurt van 19.00 tot 20.30 uur. Na aanmelding volgt meer info over de locatie. Aanmelden kan via: info@raalteruitdaging.nl of appen naar 06-23 44 71 10.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.