Meepraten over toekomst PCOB Heino

HEINO – De KBO-PCOB werkgroep ‘Succesvol Besturen Overijssel’ houdt op woensdagmiddag 29 september een bijeenkomst in het Kerkhuus in Heino. Dit met als slogan ‘Nieuw elan voor de PCOB Heino’. Alle leden en andere belangstellenden zijn welkom om mee te praten over de toekomst van de Protestants Christelijke Ouderenbond. De huidige bestuursleden hebben namelijk aangegeven dat zij zich op korte termijn, na vele jaren in functie te zijn geweest, terugtrekken en de werkzaamheden willen overdragen aan een nieuw team. Welke mogelijkheden zijn er voor het voorbestaan van de PCOB Heino? Een aantal taken zal voortgezet moeten worden, maar er ontstaat ook ruimte om andere accenten te leggen. Wat is van belang en wie kan daar een steentje aan bijdragen? Aanvang is om 14.30 uur. De entree en de koffie/thee zijn gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.