Lommerrijk sluit theaterseizoen af met ‘Er was eens een zieltje’

LUTTENBERG – Amfitheater het Lommerrijk in Luttenberg presenteert op zondag 19 september de laatste voorstelling van het seizoen. Het gaat om de muzikale familievoorstelling ‘Er was eens een zieltje’ van zangeres/actrice Babette Holtmann en gitarist Hans Kunneman. Het programma is gebaseerd op het gelijknamige boek van Marie-Claire van der Bruggen.

Het verhaal gaat over een zieltje dat voor de allereerste keer de reis naar de aarde gaat maken. Wat gaat daar allemaal aan vooraf en hoe is het voor een ziel om in een mensenlichaam geboren te worden? Hoe wordt een leven op aarde ervaren door de ogen van een ziel en tenslotte hoe ervaart een ziel het sterven, oftewel de terugkeer naar huis? Behalve dat Babette in een dubbelrol ook haar beschermengel speelt, weet ze de suggestie te wekken dat er nog andere mensen op het toneel aanwezig zijn met wie ze spreekt, lacht, speelt en bij tijd en wijle ook haar verdriet deelt. De lichte en poëtische liedteksten van Marijke Smith brengen het innerlijk van Zieltje op subtiele wijze tot leven. De muziek die gitarist Hans Kunneman voor deze voorstelling componeerde, sluit hier naadloos bij aan. Kijk en luister voor een voorproefje op staging2.erwaseenseenzieltje.nl.
De voorstelling is geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar. De entree bedraagt 15 euro; kinderen tot en met 12 jaar 12,50 euro. De bedragen zijn inclusief een consumptie. De voorstelling duurt van 13.30 tot 14.30 uur. Tickets via staging2.amfitheaterhetlommerrijk.nl. Een geldig vaccinatiebewijs of een negatieve test is niet nodig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.