Home / Nieuws / Lavorista arbeidsrecht advocatuur breidt uit in Salland

Lavorista arbeidsrecht advocatuur breidt uit in Salland

DEVENTER – Begin 2021 vestigde Lavorista arbeidsrecht advocatuur zich In Business Center L’Arc en Ciel aan de Zutphenseweg in Deventer. Dit nieuwe gespecialiseerde advocatenkantoor breidt zijn dienstverlening in Salland nu uit met afspraaklocaties in Holten en Raalte.

Lavorista arbeidsrecht advocatuur wil de toonaangevende specialist op het gebied van arbeidsrecht in de regio Salland zijn. Deventer is daarvoor als uitvalsbasis gekozen. Om de dienstverlening voor inwoners van Salland nog toegankelijker te maken, is het sinds kort ook mogelijk om een afspraak te maken in het Kulturhus in Holten of in het Hoftheater in Raalte. Van beide instellingen is Lavorista arbeidsrecht advocatuur sponsor. Maarten Riepma, advocaat en oprichter van Lavorista arbeidsrecht advocatuur: “De samenwerking met beide partijen verloopt bijzonder prettig. Cultuur is belangrijk en kan wel een steuntje in de rug gebruiken. Mijn kantoor kan nu in twee belangrijke dorpen buiten Deventer van uitstekende faciliteiten gebruik maken. Inwoners van Heino en Rijssen hoeven vanaf nu ook maar een kwartier te rijden voor een persoonlijk gesprek.”
Volgens Maarten bestaat er in de regio behoefte aan een moderne juridische dienstverlener die het beste van twee werelden biedt. Specialistische ondersteuning op het hoogste niveau en laagdrempeligheid. “Ik geloof sterk in specialisatie en in moderne communicatiemiddelen. Aan de andere kant gaat er natuurlijk niets boven een persoonlijk gesprek. Ik wil de best mogelijke arbeidsrechtelijke hulp in de regio bieden tegen een redelijk tarief.”
Lavorista arbeidsrecht advocatuur staat zowel werkgevers als werknemers bij. Een kennismakingsgesprek is gratis. “Ik merk dat cliënten het op prijs stellen om niet gebonden te zijn aan vaste tijden. Gesprekken kunnen daarom ook buiten de reguliere kantoortijden worden ingepland. Zeker in een conflictsituatie is het prettig om op deze manier snel deskundige ondersteuning te krijgen.”

www.lavorista.nl

Lees ook

Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer 60 jaar getrouwd

RAALTE – Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer uit Raalte vierden op zondag 17 oktober hun 60-jarig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.