Kunstroute van ’t Sal langs etalages in Wijhe

WIJHE – De kunstenaars van ‘t Sal starten met een geheel nieuwe kunstetalageroute in Wijhe. Ruim twintig ondernemers in en om het centrum van Wijhe stellen van 4 september tot 30 oktober hun etalages beschikbaar aan de kunstenaars. In elke deelnemende winkel prijkt minimaal één kunstwerk. De leden van het collectief vertellen: “We vinden het belangrijk om naar buiten te treden, ons werk laten zien. Iets bieden aan het winkelend publiek en misschien ook aan de ondernemers, mensen in beweging zetten. Iedereen die we hebben benaderd, reageerde positief op ons initiatief.” Op de onlangs vernieuwde website staging2.tsal.nl is meer informatie te vinden over de kunst. ‘t Sal heeft onlangs weer twee nieuwe leden mogen verwelkomen: Henny Beckers en Wilto Kampinga. Zij presenteren zich in de etalage van eetcafé ‘Hier is ut’ aan de Jan Schamhartstraat 5 in Olst. In het pand van Bosscher zal een overzicht te zien zijn met werken van alle deelnemende kunstenaars.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.