Kunst, wijn en livemuziek bij De Wijnstaete

LEMELERVELD – Ook wijngaard De Wijnstaete in Lemelerveld haakt dit jaar weer aan bij Kunst om Dalfsen. In het artikel van vorige week ontbrak De Wijnstaete in het overzicht van deelnemers. Daarom hierbij alsnog. Er zijn dit jaar twee kunstenaars te gast: Godelieve Spee combineert op harmonieuze wijze textiel en materiaal uit de natuur; Lia van Dijk gebruikt olieverf, acryl en gemengde technieken voor intense portretten, dieren en stillevens. Daarnaast is er ook livemuziek en kunnen de bezoekers zich laten verrassen door de wijn van de wijngaard. De Wijnstaete is op zaterdag 18 en zondag 19 september geopend tussen 10.00 en 16.00 uur. De wijngaard (met bed&breakfast) is te vinden aan de Vilstersedijk 13 in Lemelerveld. Zie verder staging2.wijnstaete.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.