Home / Cultuur / Kunst, wijn en livemuziek bij De Wijnstaete

Kunst, wijn en livemuziek bij De Wijnstaete

LEMELERVELD – Ook wijngaard De Wijnstaete in Lemelerveld haakt dit jaar weer aan bij Kunst om Dalfsen. In het artikel van vorige week ontbrak De Wijnstaete in het overzicht van deelnemers. Daarom hierbij alsnog. Er zijn dit jaar twee kunstenaars te gast: Godelieve Spee combineert op harmonieuze wijze textiel en materiaal uit de natuur; Lia van Dijk gebruikt olieverf, acryl en gemengde technieken voor intense portretten, dieren en stillevens. Daarnaast is er ook livemuziek en kunnen de bezoekers zich laten verrassen door de wijn van de wijngaard. De Wijnstaete is op zaterdag 18 en zondag 19 september geopend tussen 10.00 en 16.00 uur. De wijngaard (met bed&breakfast) is te vinden aan de Vilstersedijk 13 in Lemelerveld. Zie verder www.wijnstaete.nl.

Lees ook

Inloopspreekuren voor reizen met OV weer opgestart

REGIO – De OV-ambassadeurs starten weer met inloopspreekuren voor 55-plussers die meer willen weten over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.