Krommeloop Schiet Toernooi van de Treffer

HEINO – Schietvereniging de Treffer in Heino houdt van 15 oktober tot en met 19 november het Regiobank Krommeloop Schiet Toernooi in de eigen schiethal aan de Stationsweg 8b. Inmiddels komen de opgaves gestaag binnen.

Opgave voor het toernooi is mogelijk via svdetrefferheino.nl. De deelnamekosten bedragen 20 euro per team van vier personen (dames/heren/gemengd). Alle teams komen uit in dezelfde klasse. Wel is er een extra prijs te verdienen in de voorronden voor de beste mannelijke en vrouwelijke schutter. Er kan geschoten worden op de vrijdag- en zaterdagavond. Wel afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen. De finale is gepland op vrijdag 19 november.
De schietvereniging heeft op verzoek ook besloten om een aantal gratis trainingsavonden aan te bieden. Teams zijn welkom op de donderdagen 23 september en 7 en 14 oktober. Trainen kan van 21.00 tot 23.00 uur. Wel graag aanmelding van tevoren. Dat kan met een mailtje naar info@svdetrefferheino.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.