Home / Algemeen / Krommeloop Schiet Toernooi van de Treffer

Krommeloop Schiet Toernooi van de Treffer

HEINO – Schietvereniging de Treffer in Heino houdt van 15 oktober tot en met 19 november het Regiobank Krommeloop Schiet Toernooi in de eigen schiethal aan de Stationsweg 8b. Inmiddels komen de opgaves gestaag binnen.

Opgave voor het toernooi is mogelijk via svdetrefferheino.nl. De deelnamekosten bedragen 20 euro per team van vier personen (dames/heren/gemengd). Alle teams komen uit in dezelfde klasse. Wel is er een extra prijs te verdienen in de voorronden voor de beste mannelijke en vrouwelijke schutter. Er kan geschoten worden op de vrijdag- en zaterdagavond. Wel afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen. De finale is gepland op vrijdag 19 november.
De schietvereniging heeft op verzoek ook besloten om een aantal gratis trainingsavonden aan te bieden. Teams zijn welkom op de donderdagen 23 september en 7 en 14 oktober. Trainen kan van 21.00 tot 23.00 uur. Wel graag aanmelding van tevoren. Dat kan met een mailtje naar info@svdetrefferheino.nl.

Lees ook

Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer 60 jaar getrouwd

RAALTE – Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer uit Raalte vierden op zondag 17 oktober hun 60-jarig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.