Koopzondag met tal van activiteiten in centrum Raalte

RAALTE – Het ROV presenteert op 26 september een koopzondag met tal van activiteiten in het centrum van Raalte. Het is de eerste koopzondag in lange tijd zonder coronarestricties. De winkels zijn geopend van 13.00 tot 17.00 uur.

Op het programma staan onder andere een kofferbakverkoop en een kinderrommelmarkt. De terrassen zijn geopend en de winkels hangen vol met de nieuwste najaars- en wintercollecties. Het winkelend publiek kan bovendien zomaar een levensgrote ondeugende pluche olifant tegen het lijf lopen. Deze olifant paradeert vrolijk door het publiek op zoek naar gein en avontuur. Zijn begeleiders hebben de grootste moeite om deze drie meter hoge viervoeter in bedwang te houden. Hij vind het leuk om Jan en alleman te laten schrikken, maar is wel superlief.
Iedereen kan letterlijk vanuit de eigen kofferbak (van de auto) tweedehands spulletjes verkopen op de Grote Markt. Een grondplaats van circa 4 meter (in elk geval geschikt voor een auto) kost 10 euro. Aanmelding is mogelijk via activiteiten@rov-raalte.nl. Een standplek op de kinderrommelmarkt kost 4 euro (inclusief ijsje van Jorink en een pannenkoek van Laurel’s). Tickets hiervoor zijn verkrijgbaar bij Echte Bakker Jorink.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.