Home / Algemeen / Koninklijke Onderscheiding voor John Veldkamp uit Welsum

Koninklijke Onderscheiding voor John Veldkamp uit Welsum

WELSUM – John Veldkamp heeft op zondag 19 september, tijdens het afscheid van hem als penningmeester van Dorpshuis De Bongerd in Welsum, een Koninklijke Onderscheiding ontvangen. Hij werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. De versierselen werden hem uitgereikt door burgemeester Ton Strien. John (51) heeft zich van 1995 tot januari 2021 ingezet als penningmeester voor Stichting Dorpshuis Welsum. Nog steeds mag de stichting rekenen op zijn vrijwillige diensten. Ook verricht John vrijwillige activiteiten voor verschillende (culturele) evenementen in de gemeenschap van Welsum (onder andere de Welsumse Karmse, de Oranjebals en de jaarlijkse kaartmarathon). In de periode 2013-2016 was hij lid van de medezeggenschapsraad van basisschool Dijkzicht in Welsum.

Lees ook

Bedtextiel en cadeaushop bij Bos Bedden

(Advertorial) NIEUWLEUSEN – Bij Bos Bedden in Nieuwleusen is de voorkant van de winkel helemaal …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.