Koken voor Kerels in de Mozaïek

LEMELERVELD – Er zijn nog enkele plekjes vrij voor de cursus Koken voor Kerels in Lemelerveld. Onder leiding van Edith Westendorp van kookstudio Eetit kunnen kerels komen koken in de Mozaïek. Veel leren, lachen en natuurlijk eten zijn de steekwoorden van deze avonden. De deelnemers krijgen uitleg over technieken en ingrediënten en staan vooral zelf veel te koken. Voor zowel de beginnende kok als mannen met meer ervaring valt er in deze cursus veel inspiratie op te doen. De avonden staan gepland op woensdagavond 13 oktober, 10 november en 8 december. Aanvang is om 18.00 uur. Meer informatie via tel. 0572-370306 of info@kulturhuslemelerveld.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.