Home / Algemeen / Kofferbakverkoop in centrum Raalte

Kofferbakverkoop in centrum Raalte

RAALTE – IJs en weder dienende houdt de ROV op (koop)zondag 26 september een kofferbakverkoop. Iedereen kan tussen 13.00 en 17.00 uur letterlijk vanuit de eigen kofferbak (van de auto) tweedehands spulletjes verkopen op de Grote Markt. Een grondplaats van circa 4 meter (in elk geval geschikt voor een auto) kost 10 euro. Aanmelding is mogelijk via activiteiten@rov-raalte.nl. Het programma wordt ook weer uitgebreid met een kinderrommelmarkt. Een standplek daar kost 4 euro (inclusief ijsje van Jorink en een pannenkoek van Laurel’s). Tickets hiervoor zijn vanaf 18 september verkrijgbaar bij Echte Bakker Jorink.

Lees ook

Inloopspreekuren voor reizen met OV weer opgestart

REGIO – De OV-ambassadeurs starten weer met inloopspreekuren voor 55-plussers die meer willen weten over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.