Home / Algemeen / Kerkhuus in Heino officieel heropend

Kerkhuus in Heino officieel heropend

HEINO – Burgemeester Dadema heeft afgelopen vrijdag het volledig gerenoveerde Kerkhuus in Heino heropend. Dat gebeurde in het bijzijn van het bestuur van de Protestantse gemeente Heino, de projectgroep die de renovatie coördineerde, diverse genodigden en vele belangstellenden. De open dag op zaterdag mocht volgens Klaas de Jonge, tijdelijk PR-medewerker van de Protestantse gemeente, rekenen op veel belangstelling. “Het liep de hele dag door en ’s ochtends zat het terras al vol. De reacties waren heel positief. We kregen complimenten over de bijna professionele nieuwe keuken, de veel betere kleurstelling en de knusse huiskamer. In de Nicolaaskerk was er een curiosamarkt met onder andere boeken. Indrukwekkend groot. En daar kwamen ook regelmatig bezoekers binnen. En verder, weet je, zo’n dag draait natuurlijk ook om ontmoeting. Overal zaten mensen te praten.” Foto: Arnold Roolvink

Lees ook

Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer 60 jaar getrouwd

RAALTE – Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer uit Raalte vierden op zondag 17 oktober hun 60-jarig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.