Kapsalon Turnaround Diepenveen bestaat 12,5 jaar

DIEPENVEEN – In februari 2009 heeft Heidi ter Veer de kapsalon aan de Draaiomsweg in Diepenveen overgenomen en daar vervolgens haar eigen draai aan gegeven. Turnaround Haar & Beautysalon is nu 12,5 jaar onderweg en inmiddels een begrip in de wijde omgeving.

Heidi is blij dat ze de stap gemaakt heeft en kijkt tevreden terug: “We hebben een superleuk team en trouwe klanten uit Diepenveen en wijde omgeving. In die 12,5 jaar tijd hebben we veel veranderd, maar de combinatie van kwaliteit en gezelligheid is altijd overeind gebleven. Onze klanten waarderen dat en blijven daarom terugkomen. Daar geniet ik van, daar doe ik het voor en dat is de reden dat ik met heel veel plezier en supertrots terugkijk op deze jaren en onze klanten en mijn personeel enorm dankbaar ben.”
Binnen het huidige team zijn drie haarstylistes vanaf het begin af aan trouw gebleven. Lizzy, Kobie en Karin vieren dus ook hun 12,5 jarig jubileum bij Turnaround. “Dit maakt dat er samen dus vier jubilea worden gevierd, dus dat hebben we dan maar extra goed gevierd”, aldus de eigenaresse.
Naast de reguliere knip- en kleurtechnieken onderscheidt Turnaround zich met speciale technieken en materialen voor het knippen van krullen. En er zijn speciale trainingen gevolgd voor het knippen en scheren van de moderne man. Daarom is er tijdens de laatste verbouwing ook een speciale ‘barberhoek’ in de salon gecreëerd.
Van de medewerkers bij Turnaround wordt verwacht dat zij zich actief blijven scholen en ontwikkelen. Daarom is Turnaround ook een erkend leerbedrijf. “Het kost veel tijd, maar ik vind het leuk om te zien hoe een (aankomend) styliste zich ontwikkelt”, aldus Heidi.
Gezien de huidige ontwikkelingen wil Heidi het team uitbreiden en is er ruimte voor een ervaren haarstylist en een leerling.

Wie iets te vieren heeft trakteert. Daarom zijn er een aantal acties. Elke klant maakt tot 1 november kans op een gratis product of een jaar lang gratis naar de kapper. Zie verder staging2.turnarounddiepenveen.nl en de facebookpagina van de kapsalon.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.