Kachel FM valt in het water, wel een nieuwe bustour

HOONHORST – Voor Kachel FM komen de aangekondigde versoepelingen van de coronamaatregelen te laat. Het jaarlijkse driedaagse evenement in Hoonhorst kan ook dit jaar niet de tenten opzetten aan de Tibbensteeg. Anders gezegd: Kachel FM valt in het water, en dat is precies het thema van de nieuwe, wederom niet al te serieuze promotievideo van de organisatoren.

Die is inmiddels al jarenlang een vaste traditie van de vriendengroep achter Kachel FM. In de nieuwe video blijkt dat ondanks het feest in het water gevallen is, het team er toch het beste van weet te maken, vanuit het water… De video staat dit jaar niet alleen op Facebook en YouTube, maar samen met andere unieke video’s ook op het eigen Tiktok account (staging2.tiktok.com/@kachelfm).
Kachel FM was komend weekend gepland, maar dat gaat dus niet lukken. Toch willen de mannen ook dit jaar niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom gaan ze, net als vorig jaar, met hun unieke halfopen DAF bus op pad. Niet alleen om live radio te maken (te bekijken en te beluisteren via site en app), maar ook om langs keten of buurtfeesten te gaan. Er kunnen nog stops worden aangemeld.
Omdat het dit jaar niet mogelijk is om T-shirts en andere merchandise te verkopen aan de tent, heeft Kachel FM hiervoor een webshop opgezet. Momenteel zijn onder andere twee unieke Kachel FM 2021 t-shirts te bestellen. De voorraad is beperkt.
Meer informatie via facebook.com/kachelfm en kachelfm.nl. Kachel FM zal live uitzenden vanaf vrijdagochtend tot en met zondagavond.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.