Kaartverkoop Hoftheater binnenkort van start

RAALTE – De theaters mogen weer open! Achter de schermen van het Hoftheater in Raalte is hard gewerkt om een mooi programma samen te stellen. Daniël Lohues, Kenny B., Martijn Koning en Karin Bloemen zijn een paar voorbeelden van artiesten die het komende theaterseizoen in het Hoftheater te zien zijn. De kaartverkoop start op woensdag 8 september om 18.00 uur. Het hele programma is nu al te bekijken op staging2.hoftheater.nl.

In het programma voor aankomend seizoen zitten enkele doorgeschoven voorstellingen van het afgelopen jaar en er zijn veel nieuwe voorstellingen toegevoegd. Van Juf Roos voor de kleintjes tot Top 2000 Live voor levensgenieters, van Diederik Jekel voor leergierigen tot 3Koteboebo voor liefhebbers van streektheater; in alle genres, voor alle leeftijdsgroepen is er van alles te zien en te beleven.
Het Hoftheater volgt nauwgezet de richtlijnen van de regering en het RIVM. Daar waar grote groepen mensen bij elkaar komen, zoals in het theater, wordt per maandag 20 september boven 75 personen een toegangsbewijs verplicht. Dat betekent dat het Hoftheater met ingang van het nieuwe theaterseizoen (voorlopig) werkt met het ‘coronatoegangsbewijs’. Daarmee vervalt de 1,5 meter beperking en mag het theater twee-derde deel van de maximale zaalcapaciteit toelaten.

Woensdag 8 september om 18.00 uur start de algemene verkoop. Kaarten bestellen kan via de website of op werkdagen tussen 10.00 en 13.00 uur via tel. 0572-361 361. Om wachtrijen te voorkomen is langskomen bij de theaterkassa alleen mogelijk op afspraak. Een afspraak maken kan door te mailen naar info@hoftheater.nl of telefonisch. De kaartverkoop voor Hofgenoten start overigens al op woensdag 1 september.

Kenny B. Foto: Hanna Vink

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.