Jan de Haan Jeugdtoernooi bij Kwiek

RAALTE – PCA Kwiek presenteert In het weekend van vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 september de vijftiende editie van het jaarlijkse Jan de Haan Jeugdtoernooi voor de A-, B-, C- en D-jeugd in sporthal Tijenraan en de Carmelhal. De organisatie is blij en trots dat de beste jeugdteams uit Nederland jaarlijks meedoen aan het toernooi. Uiteraard is publiek welkom.

Op initiatief van Henk Woudstra startte Handbalvereniging Kwiek jaren geleden met het organiseren van dit jeugdtoernooi. Na de oprichting van een toernooicommissie werd ervoor gekozen om de A-, B- en C-jeugd een toernooi op hoog niveau aan te bieden. Later werd daar de D-jeugd aan toegevoegd. Dat dit een succes is blijkt wel uit het feit dat vele verenigingen graag naar Raalte komen voor dit toernooi. Er komen speelsters in het veld die later wellicht terug te zien zijn op nationaal of internationaal niveau, met als hoogtepunt misschien wel het Nederlands Team.
Alle wedstrijden in de A en B poule worden geleid door de jeugdscheidsrechters in opleiding (de JSO) en scheidsrechters van gasten SEW, VOC en Quintus. Voor de C- en D-poule en de wedstrijden van de vrijdag zullen scheidsrechters uit eigen gelederen van Kwiek en de regio in actie komen.
De wedstrijden beginnen vrijdagavond. Zaterdag en zondag duurt het programma van 9.00 tot 17.30 uur. De entree is gratis. Per hal geldt in verband met de coronamaatregelen een maximumaantal bezoekers. In de Carmelhal is toegang alleen mogelijk met de CoronaCheck-app.

Foto: Johan Wolff

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.