Inloopspreekuren voor reizen met OV weer opgestart

REGIO – De OV-ambassadeurs starten weer met inloopspreekuren voor 55-plussers die meer willen weten over reizen met het OV. Woensdag 22 september zitten ze tussen 10.00 en 11.30 uur klaar in de bieb in Raalte om vragen te beantwoorden; op vrijdag 24 september tussen 14.00 en 15.30 uur in de bieb in Olst. Naast de fysieke inloopspreekuren kan men ook gebruik blijven maken van het telefonisch spreekuur. Op doordeweekse ochtenden en op enkele vaste middagen en avonden zitten OV-ambassadeurs klaar om telefonisch of via beeldbellen OV-vragen te beantwoorden. Bel hiervoor naar tel. 038 – 303 70 10. Voor meer informatie: staging2.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.