Infobijeenkomst over entree Hof van Rakhorst

HEINO – De werkgroep Heino Centrum houdt op dinsdag 28 september een informatiebijeenkomst in Café de Baron. Centraal staan de plannen om de entree van de Hof van Rakhorst op te knappen. “Het centrum is toe aan een update met meer groen, leuke verblijfsplekken, zitgelegenheden, terrassen en goede parkeerplekken voor de fiets. Kortom niet alleen een plek om te winkelen, maar ook om elkaar te ontmoeten. Niet alleen voor de eigen inwoners, maar ook voor het groeiend aantal bezoekers die Salland steeds meer gaat waarderen”, zo laat de werkgroep weten. Daarom heeft de werkgroep samen met de gemeente de nota Centrumontwikkeling Heino opgesteld. Stap voor stap volgt de uitwerking. De aanpak van de entree van de Hof van Rakhorst is een van de uitwerkingen. Alle omwonenden en belangstellenden zijn welkom. Aanvang is om 19.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.