Home / Algemeen / Iessel Cider zamelt appels en peren in

Iessel Cider zamelt appels en peren in

SCHALKHAAR – Iessel Cider zamelt op de zaterdagen 11 en 25 september en 9 oktober weer appels en peren in. Rijpe, schone, onbeschadigde vruchten kunnen die dagen tussen 10.00 en 16.00 uur worden ingeleverde bij de ciderij bij de Oorsprong (Spanjaardsdijk 68b) in Schalkhaar. De ciderij (tot voor kort gevestigd bij klooster Nieuw Sion) maakt ambachtelijke ciders van hoogstamfruit uit de IJsselstreek. Al meer dan vijftig boomgaardeigenaren leveren hun fruit aan dit initiatief. Appeldonateurs ontvangen als tegenprestatie in het voorjaar van 2022 flessen cider retour. Voor vragen kan contact worden opgenomen met de cidermakers via info@iesselcider.nl. Voor het aanleveren van kweeperen en stoofperen ook graag vooraf contact opnemen. Zie verder www.iesselcider.nl/appels-over.

Lees ook

Meepraten over toekomst PCOB Heino

HEINO – De KBO-PCOB werkgroep ‘Succesvol Besturen Overijssel’ houdt op woensdagmiddag 29 september een bijeenkomst …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.