Iessel Cider zamelt appels en peren in

SCHALKHAAR – Iessel Cider zamelt op de zaterdagen 11 en 25 september en 9 oktober weer appels en peren in. Rijpe, schone, onbeschadigde vruchten kunnen die dagen tussen 10.00 en 16.00 uur worden ingeleverde bij de ciderij bij de Oorsprong (Spanjaardsdijk 68b) in Schalkhaar. De ciderij (tot voor kort gevestigd bij klooster Nieuw Sion) maakt ambachtelijke ciders van hoogstamfruit uit de IJsselstreek. Al meer dan vijftig boomgaardeigenaren leveren hun fruit aan dit initiatief. Appeldonateurs ontvangen als tegenprestatie in het voorjaar van 2022 flessen cider retour. Voor vragen kan contact worden opgenomen met de cidermakers via info@iesselcider.nl. Voor het aanleveren van kweeperen en stoofperen ook graag vooraf contact opnemen. Zie verder staging2.iesselcider.nl/appels-over.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.