Historische wandeling door dorp Wijhe

WIJHE – Vanwege grote belangstelling houdt de Historische Vereniging Wijhe op zaterdag 18 september nogmaals een historische wandeling door het dorp Wijhe. Een gids leidt de deelnemers langs allerlei historische plekken van het dorp Wijhe en vertelt over de geschiedenis. De wandeling start om 14.00 uur bij het gebouw van de Historische Vereniging Wijhe aan de Langstraat 52. De deelnamekosten bedragen 2 euro (kinderen tot 16 jaar 1 euro). Leden van de Historische Vereniging Wijhe mogen gratis meelopen. Aanmelding is verplicht en kan bij Herman Logtenberg, mob. 06-21971542 of Riki Klein Woolthuis, mob. 06-30973003. Een appje sturen mag ook. Mailen kan naar historischeverenigingwijhe@gmail.com. Het is eventueel voor groepen ook nog mogelijk om zelf een afspraak te maken voor een rondleiding.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.