Herrie in de tent vijf keer uitverkocht

OLST – De vijf voorstellingen van het vrolijke theaterstuk ‘Herrie in de tent’ van theateratelier ToiToiToi, die afgelopen donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag te zien waren in het buitengebied van Olst waren allemaal uitverkocht.

In totaal vijfhonderd bezoekers zagen een stuk vol nostalgie en muziek uit de seventies. Centraal stond een camping in de jaren zeventig, waar tal van typerende mensen uit die tijd zich vermaakten. Van conservatief tot progressief (hippies). Aan het stuk werkten 22 acteurs en actrices uit Genemuiden, Dronten, Kampen, Deventer Zwolle, Olst en Wijhe mee. Luisella Lai van Theateratelier ToiToiToi is dik tevreden. “Alleen zuur dat er in verband met de coronamaatregelen zo weinig publiek bij mocht zijn. Jammer, maar het is zoals het is. We hadden gewoon graag iedereen een plekje willen geven. Ik heb maar twee keer een berichtje op social media geplaatst en toen waren bijna alle voorstellingen al uitverkocht. Er stonden honderd mensen op de wachtlijst. Al met al schat ik dat we zeker twee- tot driehonderd kaarten extra hadden kunnen verkopen.” Luisella hoopt dan ook in het voorjaar opnieuw meerdere voorstellingen te kunnen organiseren. “Ik denk in Olst of Deventer, hoe dan ook ergens in Salland.” Foto: Annet van Raalten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.