Herman Engberink na verkiezingen niet terug als wethouder

OLST-WIJHE – Herman Engberink is na de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022 niet beschikbaar voor een nieuw college van Olst-Wijhe. Hij is sinds 2014 wethouder voor het CDA. “Ik ben in 2022 acht jaar werkzaam als wethouder, ben dan 64 jaar en wil niet nog vier jaar door als wethouder”, vertelt hij. “Het werk is boeiend, ik beleef er veel plezier aan, maar het kost ook veel tijd en inzet. Het zal mij meer tijd geven voor een andere rol in de samenleving en meer ruimte en aandacht voor mijn naasten. Daarom zie ik er ook van af om mij kandidaat te stellen voor een nieuwe gemeenteraad.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.