Grote Clubactie weer van start

REGIO – De Grote Clubactie is weer begonnen. Sinds afgelopen zaterdag verkopen leden van verenigingen in de gemeenten Raalte en Olst-Wijhe weer loten. Die kosten 3 euro per stuk, waarvan 80 procent naar de club gaat.

In Raalte doen dertien verenigingen mee; in Olst-Wijhe twaalf. Landelijk haken ruim vijfduizend clubs aan. Vorig jaar brak de Grote Clubactie alle records met een opbrengst van dik 9,5 miljoen euro voor het verenigingsleven. Dit geld was een welkome aanvulling op de gemiste inkomsten.
Als koper koop je direct een lot aan de deur door de QR-code te scannen. Leden kunnen nu ook eenvoudig hun persoonlijke verkooplink delen via WhatsApp en social media. Op deze manier kunnen ook familieleden en vrienden bereikt worden waarvan de voordeur nét even wat verder weg ligt.
In Raalte haken de volgende clubs aan: Salvora, SV Raalte, Kwiek, Kwiek Badminton, AV Salland, CRT Raalte, de Raalter Reddingsbrigade, hondendressuurvereniging de Beschermers, AV Daventria 1906, Heeten Sportief, De Heemruiters, PSV Heino en Hevo.
In Olst-Wijhe gaat het om: Wijhe ‘92, Volleybalvereniging Rood-Wit 75, TC Wijhe, Sempre Crescendo, Sallands Vrouwenkoor, SC Overwetering, Badmintonclub BACO, OSV 95, VV de Hooiberg , zangvereniging Nobiz, SV Welsum en SC Wesepe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.