Gotink Catering maakt meer dan vijfduizend maaltijden per week

DEVENTER – Sinds dit jaar kookt Gotink catering in Deventer meer dan vijfduizend maaltijden per week. Een record. “We zijn sinds 2019 bezig om onze maaltijdservice naar een nieuw niveau te tillen”, zegt directeur Bert Gotink hierover, “maar dat het zo’n enorme vlucht zou maken, had ik nooit durven dromen”.

Het merendeel van de maaltijden wordt warm of in magnetronverpakking afgeleverd bij de klanten door één van de bekende rode busjes. Ook bedient Gotink Catering zowel kleine als grote verzorgingstehuizen. Daarnaast zijn er ook veel bedrijven die maaltijden bestellen. Gotink Catering is al weer op zoek naar uitbreidingsmogelijkheden. “Nu de catering voor bedrijven en partijtjes weer op gang komt, is het soms echt zoeken naar ruimte”, vertelt Bert. “Op sommige dagen werken we nu al in ploegen.”
Volgend jaar bestaat het bedrijf 40 jaar en er is in de loop van de jaren veel veranderd. Vooral de apparatuur in de keuken is groter geworden en uiteraard het keukenteam. Daarin werken verrassend veel jonge mensen. “Verrassend blijven is de uitdaging”, meldt Gotink. “Mensen willen niet elke week hetzelfde eten. En hoe leuk is het om een keer een eendenbout te serveren!” Hij en de andere koks komen geregeld met nieuwe gerechten en proberen zelf maaltijden ook altijd. “Ik vind het belangrijk om de kwaliteit te proeven die wij verkopen.”
Zie verder staging2.gotink.nl. Geregeld zijn er ook aanbiedingen om kennis te maken met de maaltijdservice. Neem hiervoor contact op via tel. 0570 626 606, e-mail: info@gotink.nl of via gotink.nl/aanmelden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.