Home / Algemeen / Fotobiënnale ‘Vrijheid is’ officieel geopend

Fotobiënnale ‘Vrijheid is’ officieel geopend

RAALTE – Onder grote belangstelling heeft burgemeester Martijn Dadema afgelopen woensdag de fotobiënnale ‘Vrijheid is’ in de tuin van Angeli Custodes in Raalte geopend. De expositie, het resultaat van een samenwerking tussen Fotoclub Salland, Carmel College Salland en Angeli Custodes, verbeeldt de vrijheid van jongeren en ouderen in Salland. De expositie is tot half oktober gratis te bezoeken in de tuin van Angeli Custodes (Hofstedelaan in Raalte). Op elke foto staat een QR-code. Als je deze scant, krijg je informatie over de fotograaf en het verhaal achter de foto.

Lees ook

Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer 60 jaar getrouwd

RAALTE – Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer uit Raalte vierden op zondag 17 oktober hun 60-jarig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.