Foto-expositie van leerlingen Carmel en Fotoclub Salland bij Angeli Custodes

RAALTE – Burgemeester Martijn Dadema opent op woensdag 22 september om 11.00 uur een foto-expositie van leerlingen van het Carmel College Salland en fotografen van Fotoclub Salland in de tuin van verzorgingshuis Angeli Custodes. Het is een samenwerking tussen de leerlingen, Fotoclub Salland en de bewoners van het verzorgingshuis. Ze geven samen antwoord op de vraag ‘vrijheid is?’. De expositie loopt van 22 september tot en met 16 oktober en is overdag vrij toegankelijk in de tuin van het Angeli Custodes. Het fotografische werk van de leerlingen betreft een serie portretten van inwoners uit Salland van 5 tot 100 jaar. De serie foto’s van de leden van Fotoclub Salland geven een beeld weer over wat vrijheid voor iemand kan zijn of betekenen vandaag de dag. Te midden van de expositieroute door de tuin van de woonzorglocatie staat een grote houten duif als middelpunt van de tentoonstelling. Het symbool voor vrijheid. Deze duif is gemaakt door leerlingen Carmel Class Art & Music. Hierin kun je als bezoeker een kaartje ophangen met je eigen idee over wat vrijheid is. De expositie stond oorspronkelijk gepland in 2020, maar werd destijds uitgesteld vanwege corona.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.