Foto-expositie in teken van Italië bij Heileuvers Schilderijenhuis

DALMSHOLTE – De Zwolse amateurfotograaf Gerald Batterink heeft een expositie ingericht in Heileuvers Schilderijenhuis in Dalmsholte. Gerald brengt een ode aan Italië met een sfeervolle serie zwart-wit foto’s. Met oog voor detail, met liefde voor de mens in zijn dagelijks habitat zet Gerald een Italië neer waar je heimwee naar krijgt. De expositie duurt nog tot 23 oktober en is vrij toegankelijk (van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur). Met ingang van 1 oktober het Heileuvers Schilderijenhuis op dinsdag gesloten. Zie verder staging2.heileuver.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.