Home / Sallandcentraal / Foto-expositie in teken van Italië bij Heileuvers Schilderijenhuis

Foto-expositie in teken van Italië bij Heileuvers Schilderijenhuis

DALMSHOLTE – De Zwolse amateurfotograaf Gerald Batterink heeft een expositie ingericht in Heileuvers Schilderijenhuis in Dalmsholte. Gerald brengt een ode aan Italië met een sfeervolle serie zwart-wit foto’s. Met oog voor detail, met liefde voor de mens in zijn dagelijks habitat zet Gerald een Italië neer waar je heimwee naar krijgt. De expositie duurt nog tot 23 oktober en is vrij toegankelijk (van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur). Met ingang van 1 oktober het Heileuvers Schilderijenhuis op dinsdag gesloten. Zie verder www.heileuver.nl.

Lees ook

Sam’s Kledingactie voor kinderen in Oeganda

REGIO – Elk voorjaar en najaar organiseert Sam’s Kledingactie een aantal speciale landelijke actiedagen, om …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.