Foto-expositie in teken van 75 jaar vrijheid bij GAAV

WIJHE – Fotogroep Stijl exposeert, mede op initiatief van het Verenigd Comité Wijhe, op de zaterdagen 4, 11, 18 en 25 september een fotoserie in het teken van 75 jaar vrijheid bij Gasterij GAAV in Wijhe. De fotogroep heeft In 2019 en 2020 75 personen uit de gemeente Olst-Wijhe in de leeftijd van 1 tot en met 75 jaar op de foto gezet. Doordat de pandemie vorig jaar toesloeg kon de tentoonstelling helaas tot op heden geen doorgang vinden. Ondanks het feit dat het restaurantgedeelte van GAAV aan de Langstraat 18 tot 1 november gesloten is, worden de deuren toch geopend voor de fototentoonstelling. De openingstijden zijn telkens van 10.00 tot 16.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.