Filmhuis Heino weer van start

HEINO – Het Filmhuis in Heino gaat op vrijdag 10 september weer van start. Die avond staat vanaf 20.00 uur een romantisch drama op het programma. De filmvertoningen vinden vooralsnog plaats in de grote zaal met anderhalve meter afstand. Zodra het weer mogelijk is, wil de organisatie terug naar de ‘eigen knusse filmzaal’. “Op dit moment wordt onderzocht of en hoe we de ventilatie daar kunnen verbeteren zodat het een nog prettiger en veiliger omgeving wordt. Ook wordt aan de verlichting gewerkt.” Bovendien laat de organisatie weten dat in verband met een verhoging van de licentiekosten van de films er geen actieve reclame meer wordt gemaakt met de naam van de films. Zo blijven de kosten binnen de perken en kunnen de toegangsprijzen gelijk blijven. “Gelukkig worden de meeste mensen op de hoogte gehouden middels onze nieuwsbrief en de voorfilmpjes die wij vertonen. Mond-tot-mondreclame wordt daarom nog belangrijker voor ons.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.