Filmavond in Lommerrijk

LUTTENBERG – Amfitheater het Lommerrijk in Luttenberg presenteert op vrijdag 10 september weer een filmavond. Op het programma staat het filmdrama ‘I, Daniel Blake’ van regisseur Ken Loach. Het verhaal handelt over de 59-jarige Daniel Blake, die zijn brood verdient als timmerman. Tot hij een hartaanval krijgt en voor het eerst van zijn leven een beroep op de staat moet doen. Daniel (gespeeld door de Britse komiek Dave Johns) probeert zich een weg te banen door het onpersoonlijke en bureaucratische uitkeringssysteem. Een absurd doolhof voor iemand die nog nooit met computers gewerkt heeft. Daarbij ontmoet hij de alleenstaande moeder Katie en haar twee kinderen die in een zo mogelijk nog slechtere situatie verkeren. Het verhaal wordt met humor en warmte verteld. De film won in Cannes de Gouden Palm. Aanvang is om 21.00 uur. Neem gerust eigen drankjes mee, een zakje chips is er voor iedereen! Tickets via staging2.amfitheaterhetlommerrijk.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.