Home / Algemeen / Feestje ter ere van 5-jarig bestaan Mamacafé Raalte

Feestje ter ere van 5-jarig bestaan Mamacafé Raalte

RAALTE – Mamacafé Raalte viert op vrijdag 10 september het 5-jarig bestaan. Dat gebeurt met een feestje bij speeltuinvereniging Blekkerhoek aan de Ceintuurbaan 26c in Raalte. Het feestje (inclusief drinken en wat lekkers) duurt van 9.30 tot 11.30 uur en is gratis. Het mamacafé is er voor alle ouders met kinderen van 0 tot 4 jaar, maar natuurlijk zijn opa’s, oma’s of oppassers ook van harte welkom. Mamacafé Raalte is een initiatief van Marieke Elders en Willeke Derks en zij werken daarbij samen met het CJG Raalte, ‘t Hart Verloskunde, de Bibliotheek Salland en Naviva Kraamzorg.

Lees ook

Sam’s Kledingactie voor kinderen in Oeganda

REGIO – Elk voorjaar en najaar organiseert Sam’s Kledingactie een aantal speciale landelijke actiedagen, om …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.