Feestje ter ere van 5-jarig bestaan Mamacafé Raalte

RAALTE – Mamacafé Raalte viert op vrijdag 10 september het 5-jarig bestaan. Dat gebeurt met een feestje bij speeltuinvereniging Blekkerhoek aan de Ceintuurbaan 26c in Raalte. Het feestje (inclusief drinken en wat lekkers) duurt van 9.30 tot 11.30 uur en is gratis. Het mamacafé is er voor alle ouders met kinderen van 0 tot 4 jaar, maar natuurlijk zijn opa’s, oma’s of oppassers ook van harte welkom. Mamacafé Raalte is een initiatief van Marieke Elders en Willeke Derks en zij werken daarbij samen met het CJG Raalte, ’t Hart Verloskunde, de Bibliotheek Salland en Naviva Kraamzorg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.