Home / Sallandcentraal / Familieopstellingen in Luttenberg

Familieopstellingen in Luttenberg

MARIËNHEEM – In september start Annette Jansen Holleboom van praktijk ‘Bloei’ in Mariënheem weer met thema-workshops familieopstellingen. Deze vinden plaats in de kapel van Maria-Oord in Luttenberg. Naast deze workshops organiseert Annette ook enkele ‘familieopstellingen’, hierbij wordt per dag aan vijf mensen de gelegenheid geboden om een vraag in te brengen voor een familieopstelling. Ook deze opstellingsdagen vinden plaats in de kapel van Maria-Oord. Meer informatie over de inhoud, deelname en kosten van de workshops en de familieopstellingen-dagen is te vinden op www.bloei-kindercoaching.nl.

Lees ook

Inloopspreekuren voor reizen met OV weer opgestart

REGIO – De OV-ambassadeurs starten weer met inloopspreekuren voor 55-plussers die meer willen weten over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.