Elroy Elshof stopt in verband met verhuizing als CDA-raadslid

RAALTE – Elroy Elshof neemt vanavond, donderdag 9 september, afscheid als raadslid van de gemeente Raalte. De CDA’er stopt in verband met een verhuizing.

“Het afgelopen jaar ben ik bezig geweest met het afronden van mijn studies aan de Universiteit van Twente”, vertelt hij. “Na het behalen van mijn diploma’s ben ik begonnen met het vinden van een passende volgende stap in mijn carrière. Die heb ik gevonden bij het Ministerie van Financiën in Den Haag, waar ik deze maand ben begonnen. Doordat ik deze nieuwe uitdaging tegemoet ga, ga ik een ander avontuur afsluiten. Vanwege mijn verhuizing naar Den Haag kan ik geen raadslid van de gemeente Raalte meer zijn. Daarom heb ik vorige maand mijn ontslag aan de burgemeester kenbaar gemaakt. In de drieënhalf jaar dat ik gemeenteraadslid ben geweest, heb ik het ontzettend naar mijn zin gehad. Ik kijk dan ook terug op een leuke en leerzame ervaring. Daarnaast hoop ik dat mijn inzet onze gemeente een stukje beter heeft gemaakt. Ik wil mijn dank uitspreken aan de inwoners van de gemeente voor het vertrouwen en de steun. Ook wil ik mijn collega-raadsleden, het college van B&W en de gehele ambtelijke organisatie bedanken voor de goede samenwerking. Ik wens hen veel succes met het werken aan een mooier Raalte.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.