Eetcafé de Mozaïek start voorzichtig op

LEMELERVELD – Na ruim een jaar van complete stilte hoopt het eetcafé in de Mozaïek in Lemelerveld op vrijdag 10 september weer te starten. In verband met de 1,5 meter regel kunnen er maximaal zestien gasten deelnemen. Om iedereen een gelijke kans te geven mee te eten, ligt de inschrijflijst steeds op de maandagmorgen (twee weken voorafgaand aan het eetcafé) in de hal van het Kulturhus. Mocht de lijst vol zijn, dan komt de inschrijver automatisch op de lijst van de volgende keer. Het eerste eetcafé van dit seizoen vindt plaats op vrijdag 10 september om 17.30 uur. De vrijwilligers staan te popelen om aan de slag te gaan met de verse seizoensproducten. Het eetcafé is er voor iedereen die het gezellig vindt om met anderen mensen samen te eten. Oud, jong, alleenstaand en echtparen, iedereen is van harte welkom. Er wordt een kleine bijdrage gevraagd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.