Eerste editie van Soepcafé Wijhe

WIJHE – De Protestantse Gemeente Wijhe, het Noaberhuus en Parochie Lebuinus (locatie Engelbert) hebben hun krachten gebundeld voor de organisatie van Soepcafés. De eerste editie is gepland op zaterdag 9 oktober in het Noaberhuus. Aanvang is om 17.00 uur. Het is de bedoeling om klein te beginnen. Mensen die willen aanschuiven dienen zich daarom vooraf aan te melden bij Trees Fletterman-Schuiling, mob. 06-19699605 of Sannie van Ravenhorst, mob. 06-17677343. Als de coronamaatregelen het toelaten, zijn er meer bezoekers welkom. Het doel van het Soepcafé is tweeledig: duurzaamheid en omzien naar elkaar. Onder het nuttigen van een kop soep en in een ongedwongen sfeer is het makkelijk nieuwe contacten te maken of soms ook eenzaamheid te verdrijven. In de soep wordt gebruik gemaakt van ingrediënten die niet meer in de winkel verkocht kunnen worden, maar nog heel goed te eten zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.