Home / Sallandcentraal / DynamicTennis Olst voorlopig vier keer per week

DynamicTennis Olst voorlopig vier keer per week

OLST – Nu de zomervakantie voorbij is en Sporthal De Hooiberg in Olst weer is geopend, kan iedereen voorlopig vier keer per week tennissen bij DynamicTennis Olst. Twee keer in de hal (dinsdagmorgen van 9.30 tot 11.15 uur en op woensdagmiddag van 13.00 tot 14.30 uur) en zeker nog tot oktober twee keer per week in de openlucht bij Sportclub Wesepe (maandag- en donderdagmorgen van 9.30 uur tot 11.00 uur). Het is mogelijk om de sport een maand lang gratis uit te proberen. Meer informatie via www.dynamictennisolst.nl, bij Ton Pol, tel. 0570-560000 of e-mail: blokker.olst@home.nl.

Lees ook

Stekjesbeurs in centrum Lettele

LETTELE – Zij-actief houdt op zaterdag 2 oktober weer de jaarlijkse stekjesbeurs in het centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.