DynamicTennis Olst voorlopig vier keer per week

OLST – Nu de zomervakantie voorbij is en Sporthal De Hooiberg in Olst weer is geopend, kan iedereen voorlopig vier keer per week tennissen bij DynamicTennis Olst. Twee keer in de hal (dinsdagmorgen van 9.30 tot 11.15 uur en op woensdagmiddag van 13.00 tot 14.30 uur) en zeker nog tot oktober twee keer per week in de openlucht bij Sportclub Wesepe (maandag- en donderdagmorgen van 9.30 uur tot 11.00 uur). Het is mogelijk om de sport een maand lang gratis uit te proberen. Meer informatie via staging2.dynamictennisolst.nl, bij Ton Pol, tel. 0570-560000 of e-mail: blokker.olst@home.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.