Drukke dag in Manege de Luttenberg

LUTTENBERG – Aan het einde van de dag werden maar liefst zeven kampioenen gehuldigd. Het Nationaal (en regionaal) Concours Hippique dat afgelopen zaterdag plaats vond in Manege de Luttenberg had dan ook een druk programma. En over publieke belangstelling had het tuigpaardenevenement ook niet te klagen. “We mochten maximaal 750 mensen toelaten”, vertelt Miranda Veldkamp namens het bestuur van de manege. “Dat was inclusief deelnemers. En ik denk dat we dat aantal wel zo’n beetje gehaald hebben. Er deden zeventig stallen mee. Het secretariaat van de organiserende tuigpaardenvereniging liet weten het niet eerder zo druk te hebben gehad.” Verschillende aangetuigde hackney’s en paarden lieten hun showkunsten zien. Hoe mooier en beter geregisseerd, hoe meer punten. Foto: Annet van Raalten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.