Home / Nieuws / Drieling voor koe Treesje

Drieling voor koe Treesje

MARIËNHEEM – Zorgboerderij Koetjes&Paardjes van de familie Kloosterman in Mariënheem mocht afgelopen zaterdag een heuse drieling verwelkomen. Koe Treesje kreeg drie kalfjes. “We kwamen die morgen in het weiland en ontdekten dat Treesje had gekalfd”, zo laat de familie weten. “Er lagen twee kalfjes naast de koe, wij hebben haar opgehaald uit het land en even later ontdekten wij dat er nog een kalfje geboren zou worden. Alle kalfjes maken het goed, het zijn twee stierkalfjes en een vaarskalfje. Een geboorte van een drieling hebben we nog nooit eerder meegemaakt op onze boerderij.”

Lees ook

Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer 60 jaar getrouwd

RAALTE – Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer uit Raalte vierden op zondag 17 oktober hun 60-jarig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.