Drie jubilarissen bij de Zonnebloem gehuldigd

HEINO – De Zonnebloemafdeling Heino, Laag Zuthem en Lierderholthuis heeft vorige week woensdag tijdens de afdelingsvergadering drie vrijwilligers in het zonnetje gezet. Het gaat om Annie Meulman, Ria Lugtenberg en Toon Hoefsloot.

Annie Meulman is al 40 jaar vrijwilliger. Zij was negen jaar voorzitter van de plaatselijke afdeling en drie jaar adviserend bestuurslid. Ook heeft zij zich ingezet in het bestuur van de regio Zwolle, waarvan negen jaar als penningmeester en daarna nog eens zes jaar als voorzitter. Voor haar lange staat van dienst kreeg ze een gouden speld met inscriptie.
Ria Lugtenberg is 25 jaar vrijwilliger, waarvan 21 jaar bestuurslid met als aandachtsgebied bezoekwerk, waarvoor ze zich nog steeds met veel enthousiasme inzet, net als voor de Nationale Ziekendag. Ook zij kreeg hiervoor een gouden speld uitgereikt.
Toon Hoefsloot is 12,5 jaar vrijwilliger. Hij verzorgt de PR voor de plaatselijke Zonnebloemafdeling. Aan Toon werd een bronzen beeldje overhandigd.
Voor alle drie was er nog een mooi boeket bloemen.

Van links naar rechts: Ria Lugtenberg, Toon Hoefstoot en Annie Meulman

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.