Home / Algemeen / Diverse tuinen in Salland geopend

Diverse tuinen in Salland geopend

REGIO – Diverse tuinen in Salland zijn op zondag 5 september weer geopend voor het publiek. Het gaat om een aantal tuinen van het collectief De Tuinen van Salland en Hof van Eigen-aardigheden aan de Krieghuusweg 7a in Raalte. Bij de Tuinen van Salland haken ditmaal de volgende tuinen aan: de tuin van Nynke Atsma in Luttenberg, Huys Beukenroode in Raalte, de Sallandse Landschapstuin in Heino en de kwekerij van Arjan Schepers in Mariënheem. Tussen 11.00 en 17.00 uur is iedereen welkom. Hof van Eigen-aardigheden is geopend van 10.00 tot 16.00 uur. De entree bedraagt 5 euro per tuin (inclusief koffie/thee). Voor meer informatie zie: www.tuinenvansalland.nl.

Lees ook

Sam’s Kledingactie voor kinderen in Oeganda

REGIO – Elk voorjaar en najaar organiseert Sam’s Kledingactie een aantal speciale landelijke actiedagen, om …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.