Diverse tuinen in Salland geopend

REGIO – Diverse tuinen in Salland zijn op zondag 3 oktober weer geopend voor het publiek. Het gaat om een aantal tuinen van het collectief De Tuinen van Salland en Hof van Eigen Aardigheden aan de Krieghuusweg 7a in Raalte. Bij de Tuinen van Salland haken ditmaal de volgende tuinen aan: de tuin van Nynke Atsma in Luttenberg, Huys Beukenroode in Raalte, de Tuin van Fortmond in Olst, de Sallandse Landschapstuin in Heino en de kwekerij van Arjan Schepers in Mariënheem. Tussen 11.00 en 17.00 uur is iedereen welkom. Hof van Eigen Aardigheden opent de deuren een uur eerder. De entree bedraagt 5 euro per tuin (inclusief koffie/thee). Voor meer informatie zie: staging2.tuinenvansalland.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.