Home / Algemeen / Diverse tuinen in Salland geopend

Diverse tuinen in Salland geopend

REGIO – Diverse tuinen in Salland zijn op zondag 3 oktober weer geopend voor het publiek. Het gaat om een aantal tuinen van het collectief De Tuinen van Salland en Hof van Eigen Aardigheden aan de Krieghuusweg 7a in Raalte. Bij de Tuinen van Salland haken ditmaal de volgende tuinen aan: de tuin van Nynke Atsma in Luttenberg, Huys Beukenroode in Raalte, de Tuin van Fortmond in Olst, de Sallandse Landschapstuin in Heino en de kwekerij van Arjan Schepers in Mariënheem. Tussen 11.00 en 17.00 uur is iedereen welkom. Hof van Eigen Aardigheden opent de deuren een uur eerder. De entree bedraagt 5 euro per tuin (inclusief koffie/thee). Voor meer informatie zie: www.tuinenvansalland.nl.

Lees ook

Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer 60 jaar getrouwd

RAALTE – Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer uit Raalte vierden op zondag 17 oktober hun 60-jarig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.