Concerten van harpiste Mechteld Karlien de Jongh in Nicolaaskerk Wijhe

WIJHE – De internationaal bekende harpiste Mechteld Karlien de Jongh verzorgt op zondag 5 september twee concerten in de Nicolaaskerk in Wijhe. Ze brengt een gevarieerd repertoire van licht klassieke werken met daarnaast unieke Ierse, Schotse, Braziliaanse en Cubaanse muziek. Het programma duurt een klein uur.

Mechteld Karlien komt naar de Nicolaaskerk met haar historische harp uit 1818. De combinatie van deze unieke harp met de goede akoestiek van de eeuwenoude Nicolaaskerk in Wijhe belooft weer een bijzondere muzikale belevenis te worden. Het eerste concert begint om 15.00 uur (inloop vanaf 14.40 uur); het tweede om 19.30 uur (inloop vanaf 19.10 uur). Per concert is er plek voor maximaal 75 bezoekers. De toegang is gratis, maar wie dit concert wil meemaken, moet zich vooraf aanmelden via staging2.vriendennicolaas.nl. Klik daar op ‘actueel’ en je komt in het aanmeldprogramma. Als er nog plaats is krijg je een toegangsbewijs met volgnummer. Na afloop is er een collecte bij de uitgang.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.