Centrum Raalte in teken van nieuwe modecollecties

RAALTE – Het centrum in Raalte staat op zaterdag 18 september in het teken van de nieuwste najaars- en wintermode. Helaas is het nog niet mogelijk om zoals gewoonlijk een modeshow te organiseren met een grote catwalk op de Plas. Wel gaan de meeste modezaken kleding showen in de eigen winkel. Onder iedereen die een aankoop doet en de kassabon achterlaat wordt een modecheque van 50 euro van de desbetreffende winkel verloot. De deelnemende winkels zijn herkenbaar aan de poster. Het kan bovendien zo maar zijn dat de bezoekers van het centrum die dag Sjaak Modestaak tegen het lijf lopen. Sjaak Modestaak komt, in geheel eigen creatie en op grote hoogte, de laatste mode bekijken, mengt zich onder het modebewuste publiek en geeft graag zijn mening. Hij is erg gecharmeerd van retro, maar ook de nieuwste mode kan hem bekoren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.