Home / Algemeen / CDA Olst-Wijhe op zoek naar input voor verkiezingsprogramma

CDA Olst-Wijhe op zoek naar input voor verkiezingsprogramma

OLST/WIJHE – Het CDA Olst-Wijhe biedt iedere inwoner van Olst-Wijhe de mogelijkheid om mee te denken over het verkiezingsprogramma 2022-2026. Op donderdagmiddag 9 en 16 september zit CDA-raadslid Elleke Steenbergen daartoe tussen 14.30 en 15.30 uur aan de leestafel in de bibliotheek in Olst. Iedereen is welkom om input te geven. Daarnaast staan leden van CDA Olst-Wijhe op zaterdag 18 september tussen 10.30 en 12.00 uur aan de Oranjelaan in Wijhe om naar wensen en ideeën te luisteren. Ook kinderen en jongeren kunnen ideeën aanleveren over hun gedroomde toekomst in Olst-Wijhe. Droombeelden van huizen, woonwijken, speelplekken, sportomgeving, natuur etc. Teken, knutsel of maak een fotocollage van jouw droomomgeving en mail die naar e.steenbergen@raadolst-wijhe.nl. Waardevolle ideeën krijgen een plekje in het verziekingsprogramma. Tenslotte is het ook mogelijk ideeën via de mail aan te leveren: e.steenbergen@raadolst-wijhe.nl.

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.