Caroline van der Plas van BBB op bezoek in Raalte

RAALTE – Caroline van der Plas, fractievoorzitter van de BoerBurgerBeweging, brengt op maandag 25 oktober een werkbezoek aan Raalte. GemeenteBelangen Raalte heeft de landelijke partij BBB uitgenodigd voor een werkbezoek en een avondbijeenkomst. De avondbijeenkomst is voor iedereen en start om 19.30 uur. Binnenkort volgt meer informatie over het programma. Het werkbezoek (waarbij in besloten kring een aantal agrarische bedrijven worden bezocht) en de avondbijeenkomst staan in het teken van het buitengebied, agrarisch ondernemen en Erven in Beweging in de gemeente Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.