Care Hotel in Heino verder als Huis ter Heijne

HEINO – Het Care Hotel in Heino gaat na meerdere naamswijzigingen verder als Huis ter Heijne. Het grootste onderscheid is dat Huis ter Heijne inmiddels geen zorghotel meer is, maar een woonzorg- en revalidatiecentrum.

Op de begane grond is de woonzorgafdeling gericht op welzijn en de revalidatie-afdeling is met een multidisciplinair team volledig gericht op herstel, activeren en stimuleren zodat een revalidant zo snel mogelijk weer richting huis terug kan keren.
De naam Huis ter Heijne refereert aan de vroegere streek ‘Ter Heijne’, waar later op de dekzanden het dorp Heino ontstond. Recentelijk werd met het doorknippen van een lint de nieuwe naam officieel. De dag werd afgesloten met een gezellige en smaakvolle Italiaanse avond, waar de bewoners en revalidanten in stijl samen in de binnentuin genoten van een Italiaans driegangendiner.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.