Home / Algemeen / Buurtbus Heino op zoek naar nieuwe chauffeurs

Buurtbus Heino op zoek naar nieuwe chauffeurs

HEINO – Na bijna één jaar stilstand heeft de Heinose Buurtbus de diensten in maart 2021 weer hervat. Een behoorlijk aantal chauffeurs heeft zich echter om medische redenen moeten afmelden, hetgeen betekent dat de buurtbus nauwelijks meer reserve heeft om de diensten rond te krijgen. Daarom zijn nieuwe vrijwilligers welkom. Potentiële chauffeurs kunnen zich oriënteren door een ritje mee te rijden, een kijkje te nemen op www. heinobuurtbus.nl of contact op te nemen met een van de bestuursleden. Met name mensen uit Laag Zuthem en Lierderholthuis wordt gevraagd om te reageren.

Lees ook

Slotviering Pauluskerk; einde tijdperk

RAALTE – De Pauluskerk wordt op zondag 3 oktober officieel aan de eredienst onttrokken. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.