Buurtbus Heino op zoek naar nieuwe chauffeurs

HEINO – Na bijna één jaar stilstand heeft de Heinose Buurtbus de diensten in maart 2021 weer hervat. Een behoorlijk aantal chauffeurs heeft zich echter om medische redenen moeten afmelden, hetgeen betekent dat de buurtbus nauwelijks meer reserve heeft om de diensten rond te krijgen. Daarom zijn nieuwe vrijwilligers welkom. Potentiële chauffeurs kunnen zich oriënteren door een ritje mee te rijden, een kijkje te nemen op staging2. heinobuurtbus.nl of contact op te nemen met een van de bestuursleden. Met name mensen uit Laag Zuthem en Lierderholthuis wordt gevraagd om te reageren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.