BurgerBelangen verder met zomerprogramma

RAALTE – Na een korte vakantiebreak pakt BurgerBelangen op woensdag 8 september het Zomerprogramma weer op. Onder het motto ‘Politiek Actief, en dan nu de praktijk’ krijgen deelnemers een inkijkje in het functioneren van de gemeentepolitiek. Op zeven achtereenvolgende woensdagavonden wordt ingegaan op het krachtenspel in de gemeenteraad, de momenten van invloed, de rol van de (social) media en alles waar een raadslid zoal mee te maken krijgt. Geen theoretische beschouwingen, maar een praktisch kijkje in de keuken. Het programma is afgestemd op iedereen die zich wel eens afvraagt of (lokale) politiek iets van hem/haar is. Deelnemen verplicht uiteraard tot niets. Er is ook een avond (15 september) gepland waarbij burgemeester Martijn Dadema te gast is. Voor het hele programma zie staging2.burgerbelangenraalte.nl. Per avond wordt ook stilgestaan bij de actualiteit. Het programma duurt telkens van 19.30 tot 21.30 uur. Voor meer info mail naar fractie@burgerbelangenraalte.nl of bel: 06-38073565.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.