Boscross van Paardensportvereniging Heino

HEINO – Paardensportvereniging Heino houdt op zaterdag 18 en zondag 19 september een oefenwedstrijd in de bossen van Heino. In totaal zijn er tweehonderd starts. De allerkleinsten starten zaterdag om 9.30 uur aan de Bixie Cross. Aansluitend volgen de combinaties die het hogere parcours volgen. Zondag gaat het programma vanaf 10.00 uur verder. De entree is gratis. Parkeren kan ter hoogte van de Berkendijk 17. Paardensportvereniging Heino telt een kleine dertig leden. Elke dinsdag en woensdag krijgen de leden vanaf 6 jaar les in de bak van de vereniging aan de Berkendijk. Belangstellenden kunnen gerust een keer een kijkje komen nemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.