BlijKaartje in actie voor Ronald McDonald Huis

RAALTE – De Raalter webshop BlijKaartje houdt een speciale Kerstkaartontwerpactie. Leerlingen van een groot aantal basisscholen in Raalte gaan kerstkaarten ontwerpen voor de webwinkel. De leukste ontwerpen worden in productie genomen. Een deel van de opbrengst daarvan is bestemd voor het Ronald McDonald Huis in Zwolle. De winnaar maakt kans op een tegoedbon van 100 euro voor Bol.com (50 euro voor de leerling en 50 euro voor de school). Daarnaast zijn er nog meer prijzen, waaronder een publieksprijs. De jury bestaat uit Erna Koolhof van BlijKaartje, kunstenares José Reuvekamp en Lianne Booijink, manager van het Ronald McDonald Huis in Zwolle. Overigens kunnen scholen zich nog aanmelden voor de actie. Maak een kersttekening op wit papier, noteer op de achterkant de eigen naam, die van de school, leeftijd en de volledige adresgegevens inclusief een telefoonnummer en lever die tekening vervolgens vóór zaterdag 2 oktober in bij Schulten Lederwaren in Raalte of per post naar: Blijkaartje, Kotterstraat 16a. 8102 HZ Raalte. Gelieve de tekening niet te vouwen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.